Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Hellenes teaching hellenic theatre

The Supreme Counsil of Hellenic Ethnikoi (Heathens/Gentiles) will create a workshop about Hellenic Theatre. The Workshop is named after Thespis, the founder of theatre.

About Thespis here.

The very spot where the theatre was founded was vandalized 1997 CE by Christians. This act led to the establishment of YSEE.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΥ «ΘΕΣΠΙΣ»
Το Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών (ΥΣΕΕ) δημιουργεί και λειτουργεί πειραματικά από αυτό το φθινόπωρο Εργαστήρι Τέχνης & Λόγου «Θέσπις» (*), στο οποίο οι συμμετέχοντες θα μαθαίνουν την φύση και την σωστή απόδοση του αρχαίου Θεάτρου, καθώς και όρχηση, μουσική, υμνωδία - προσωδία, ορθοφωνία κ.ά.

Για πληροφορίες & δηλώσεις συμμετοχής (οι θέσεις είναι περιορισμένες) μπορείτε να απευθύνεστε στην ηλ. διεύθυνση: theatrical.ysee@gmail.com

(*) Θέσπις λεγόταν ο άνθρωπος που ουσιαστικά γέννησε το Θέατρο στο Ιερό του Διονύσου στον αρχαίο δήμο Ικαριέων. Το Ιερό αυτό, η κοιτίδα του Θεάτρου, βανδαλίστηκε το έτος 1997 από φανατικούς χριστιανούς, γεγονός που έδωσε το έναυσμα για την ίδρυση και δημόσια εμφάνιση του Υπάτου Συμβουλίου των Ελλήνων Εθνικών με σκοπό την ηθική και φυσική υπεράσπιση και εν τέλει παλινόρθωση της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας.
 ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ
 www.ysee.gr